Wat is het Silent Centrum?

U kunt bij het Silent Centrum terecht voor de behandeling van slaapstoornissen. In het bijzonder de slaapstoornissen die samenhangen met (luid)snurken en ademstops.

Het Silent Centrum komt voort uit een samenwerking tussen:

  • KNO- afdeling van het Langeland Ziekenhuis te Zoetermeer
  • KNO- afdeling van het Reinier de Graaf Gasthuis te Delft
  • Tandtechnisch laboratorium de Waal (Silensor)
  • Tandtechnisch laboratorium Goedegebuure (Somnodent)
  • Vivisol (Narval CC)
  • Tandarts Lisanne van de Berg, NTVS geaccrediteerd tandheelkundig slaapgeneeskundige Bignr 19917654802
  • Tandarts Sietske Temminghoff, lid van NVTS Bignr 89925444102

Het unieke aan de opzet van het Silent Centrum is de uitwisseling van kennis tussen de diverse partijen. Door de samenwerking tussen deze specialisten bieden wij u de kans uw klachten effectief aan te pakken.

Dit is ook gelijk het grote succes van het Silent Centrum. De resultaten van behandelingen uitgevoerd in het Silent Centrum zijn uitermate goed.


Geschiedenis van Silent Centrum

In 2008 is tandarts Berthe Jager in samenwerking met Hans van der Geest het Silent Centrum gestart in de Vogelwijk te Den Haag. Haar belangstelling voor apneuproblemen en de ontwikkeling van een MRA (Mandibulair Repositie Apparaat) bracht de samenwerking tussen tandartsen, artsen en tandtechnici in een stroomversnelling. Vele mensen met slaapproblemen zijn inmiddels geholpen door het Silent Centrum. Het Silent Centrum heeft nu als bezoekadres Beethovenrode 41, 2717 AP Zoetermeer. Tandarts Berthe Jager is nog verbonden aan het Silent Centrum als adviseur, de behandelende tandarts is Lisanne van den Berg.
Contact

Silent centrum
Beethovenrode 41
2717 AP Zoetermeer

079-3517743
info@tp-beethovenrode.nl